Taylor Swift újra Mayerrel nyomul?

Taylor Swift újra Mayerrel nyomul?

News

Taylor Swiftet és John Mayert igencsak meghitt közelségben látták a Country Music Awardson pár napja. Nemcsak a vörösszőnyegen nyomultak együtt, de a díjátadó afterparty-ján is igencsak elmélyült beszélgetést folytattak, így rögtön sokakban felmerült, hogy az egykor egy párt alkotó zenészek talán újra egymásra találtak.

„Elvonultak egy sarokba, és teljesen elmerültek egymás szavaiban. – mesélte egy szemtanú. – A beszélgetés egy pontján Taylor John térdére tette a kezét, John pedig átöltelte Taylor derekát.”

Kiderült, hogy szó sincs a kihűlt kapcsolat felmelegítéséről, egyszerűen csak jót beszélgettek. Több ismerősük is azt állítja, hogy még a legvadabb álmukban sem jutna eszükbe újra összejönni. Érdekes is voltna, főleg, miután Taylor teljesen megalázta Mayert a Dear John című dallal. A szívtipró énekes alig egy hónapja szakított Katy Perry-vel, akiről korábban azt állította, hogy az első nő, akivel el tudná képzelni a további életét. Katy-ről azóta azt is pletykálták, hogy randizni látták exférjével, Russell Branddel, de állítólag ennek sem volt igazságalapja.