Kanye sikítórohamot kapott

Kanye sikítórohamot kapott

News

Kanye West kedveli a Daft Punkot, például 2007-es slágere, a Stronger is egyik számukon, a Harder Better Faster Strongeren alapszik. Most úgy tűnik, hogy Yeezy végre nemcsak samplingelhet a francia duótól, hanem együtt is dolgozhat velük új lemezén. Ezekszerint pedig merőben új hangzást várhatunk a rappertől. Thomas Bangalter, a Daft Punk egyik tagja a Rolling Stone magazinnak elmondta, hogy már megcsináltak pár dobalapot a rappernek, aki ezekre egészen másként rappelt, mint ahogy szokott. Bangalter szerint a mániákus sikítozással lehet legjobban leírni a dolgot.

Kanye készülődő új albumáról egyébként ezen kívül szinte még semmit sem lehet tudni. Michel Gondry rendező, aki Kanye Heard ’Em Say-ét is rendezte már hallott két dalt az új anyagból, és el is árulta egyik benyomását.

„Az egyik szám nagyon egyszerűen, de iszonyú erősen szólt. Egy kockát vizonáltam, miközben hallgattam.”

Tehát a világhírű francia rendezőt már megihlette, bár mégsem ő fogja rendezni Kanye következő videóját. A rapper arra már leszerződtette a brit Chris Cunninghamet. Várjátok már a hamarosan apaszerepbe lépő Kanye új dolgait?