Britney nem normális?!

Britney nem normális?!

News
Hiába néz ki Brit jobban, mint valaha, és hiába ér el újra hatalmas sikereket, szülei szerint nincs még rendben.
Az egész huzavona abból indult ki, hogy az énekesnő exmenedzsere, Sam Lutfi beperelte Lynne Spearst, Brit anyját becsületsértésért, amiért az a Viharon át című könyvében azt írta, hogy ő tehető felelőssé Britney megzuhant pszichés állapotáért, és azért is, hogy az énekesnőnek annyira megromlott a kapcsolata a családjával.

Lutfi és ügyvédei megkérték Britneyt, hogy adjon ki nyilatkozatot arról, hogy ez nem igaz. A Spears szülők viszont úgy gondolják, hogy lányuk elméje annyira sem tiszta, hogy egy ilyen nyilatkozatot megtegyen. Lutfi és jogi képviselő most azt követelik, hogy Brit vesse alá magát egy pszichiátriai kivizsgálásnak, hogy bebizonyosodjon az igazság.

Annak ellenére, hogy Britney már jó ideje jól van, továbbra is cselekvőképtelennek számít, és apja kezeli a teljes vagyonát, aki a lehető legtávolabb próbálja tartani lányát Lutfitól. Lutfi tehát azt próbálja bebizonyítani, hogy Brit ép már szellemileg, míg a család ennek ellenkezőjére hajt. Ez nem csoda, elvégre elég jól jön nekik, hogy hatalmas vagyon fölött rendelkeznek...
Hogy Britneyvel igazából mi van, az vélhetőleg egyik felet sem érdekli. Ez azért elég szomorú, nem? Szegény Britney…