Riri milliókat vert el sztripperekre

Riri milliókat vert el sztripperekre

News

Az énekesnő eddig sem visszafogott bulizási stílusáról volt híres, és az sem lep meg senkit, hogy megint sztriptízbárban járt. Ami viszont kicsit különös, de legalábbis sokan felháborodtak rajta, hogy ezúttal egy Miami-i klubban összesen 8000 dollárt, vagyis több, mint egymillió-nyolcszázezer forintot dugdosott be a lenge öltözetű táncosnők bugyijába. A szemtanúk szerint Rihanna szombat késő éjjel érkezett meg a bárba, ahol a pénzszórást rendezte. Leginkább a hely legnagyobb testű táncosnője, Remy Redd jött be neki, a TMZ-en látható videón is éppen az ő fehérneműjébe gyűri a dollárköteget.

Tetszését egyébként leginkább az nyerte el, amikor az ő dalaira rázták a sztripperek. Végül két és fél órát töltött el a Magic City nevű bárban, ahová később legjobb barátnője, Katy Perry is beugrott hozzá.

Rihanna nemcsak magát lepi meg ilyen őrületes élményekkel, rajongóinak is tartogat meglepetéseket. Hamarosan megjelenik a 777 turnéja során forgatott dokumentumfilm, amelyet 7 különböző országban 7 napon át, 7 különböző koncert előtt és után forgatták. Természetesen a repülő, amellyel közlekedett, az is egy Boeing 777-es volt. A film a hét év alatt hetedikként megjelent Unapologetic albumot hivatott ünnepelni, május 7-én jelenik meg, és igazi exkluzív élményt ígérnek vele az alkotók. De hogy miért nem július 7-én jelenik meg? Azt nem tudni. :)

KLIKK a sztriptízes videóért!