Chris Brown country-ra vált?

Chris Brown country-ra vált?

News

Chris Brown a minap megvallotta, hogy egyáltalán nem tartja kizártnak, hogy egy nap country-albummal rukkoljon elő. Szerinte ugyanis a zene mindenkié, és ebből kiindulva ő nagyon szeretné, ha képes lenne bármilyen stílusban alkotni.

„Mindig is azt szerettem volna, hogy bármilyen stílusú zenét képes legyek csinálni. – mondta Brown egy interjúban. – Ahogyan öregszem, talán a country-hoz is eljutok. A zene mindenkié. Amikor műfajokba erőlteted a zenét, akkor az olyan, mintha szegregálnád.”

Chris azt is kifejtette, hogy nem szeretné, ha egyetlen stílusú zene miatt emlékeznének majd rá.

„De hát erről a zene – folytatta. – Érzelmeket vált ki. Azt szeretném, hogy jelentsek valamit a világ számára. Ezért nem szeretnék kizárólag gyerekes popzenét csinálni. Azt szeretném, ha az emberek együtt nőnének fel a zenémmel. Mindenben szenvedélyes vagyok. Felnőtt ember vagyok. Ami a szívemen, az a számon. Ha szeretek, akkor ezerrel szeretek.”

A megkomolyodásában sem túl szerény Brown legújabb, X névre hallgató albumának megjelenésére készül. A lemez, mint már előre bejelentette, Michael Jackson R&B-s világát idézi majd meg. Az X-en Rihannával közös dal is lesz. A pár egyébként jelen állás szerint együtt van, és egyes forrás szerint nyári esküvőre készülnek.