Ke$ha bemutat

Ke$ha bemutat

News

Ke$ha csatlakozott A Love is Louder Than the Pressure to Be Perfect (a szeretet hangosabb, mint a nyomás, hogy tökéletesnek kell lenni) kampányhoz, amely arra hivatott, hogy eltörölje az iskolai zaklatásokat, vagyis a bullyingot. A kampány tagjai már Miley Cyrus, Demi Lovato, Victoria Justice és persze sokan mások is, és most Ke$ha is azt hangoztatja, hogy nem szabad szekálni egymást. Ke$ha az őrült mindennapjairól szóló dokumentumsorozat promóját is a témának szentelte. A videóban az énekesnő könnyek között beszél arról, hogy őt is zaklatták a suliban, illetve, hogy akkor is gyalázták, amikor már sztár volt. Az egyik neves blogger, Perez Hilton ugyanis olyan képeket tett ki róla a blogjára, amely tönkretette azt a kapcsolatot, amely eddig a legtöbbet jelentette Ke$ha számára, és ez őt nagyon megviselte.

Ke$ha egyik rajongóját is láthatjuk, aki elmondja, hogy őt is szekálták a suliban, és hogy Ke$ha zenéje nélkül valószínűleg nem bírta volna ki a megaláztatásokat. Ke$ha elmondta, hogy munkásságának lényege is ez.

„Az az üzenetem, hogy mutassunk be a gyűlölködőknek, és merjünk önmagunk lenni. Ez az, amit magam is állandóan tenni próbálok.”

A világon egyre több tinédzser követ el öngyilkosságot amiatt, hogy az iskolában vagy online felületeken zaklatják, megbecstelenítik, és emiatt egyre több hasonló kampány jön létre, gyakran sztárok szereplésével.