OMG!!! Harry Styles mama style-ban nyomja

OMG!!! Harry Styles mama style-ban nyomja

News

Harry Stylesról eddig is tudni lehetett, hogy a nála jóval idősebb csajokat szereti. Legutóbbi barátnője, Taylor Swift kicsit ki is lógott a sorból, hiszen csak 4 évvel járt nála előrébb. Harry legújabb kiszemeltje Rod Stewart lánya, Kimberley, aki modell, színésznő, reality sztár és divattervező. Nem mellesleg pedig egyedülálló anyuka, és 33 éves. Vagyis 14 évvel idősebb Harry-nél. 14-gyel. Kim többek között arról is híres, hogy rengeteg celebbel randizott. Kislányának apja pl. Benicio Del Toro, akivel nem is járt, annál inkább viszont járt Jude Law-val, Caleb Followillel és Jack Osbourne-nal is.

„Nagyon boldogok. – mondta egy forrás az EOnline-nak. – Egy közös ismerősük mutatta be őket egymásnak. Kim nagyon erős akaratú nő, és úgy tűnik, Harry-nek ez eléggé bejön. Még nagyon új ez az egész, majd meglátjuk, mi lesz belőle. De az biztos, hogy Kim irtóra Harry esete.”

A párt már nyilvános helyen is lehetett együtt látni, pl. most hétvégén egy Los Angeles-i étteremben. Rod Stewarttal, Kim mostohaanyjával és bátyjával ebédeltek együtt, miközben az újdonsült párocska láthatólag nagyon jól érezte magát.

„Kim és Harry egymás mellett ültek, és babusgatták egymást. – állítja egy szemtanú. – Harry át is ölelte Kimet.”

Egyik reggel pedig egy kávézóból látták kijönni Harry-t két kávéval, miközben Kim a kocsijában várt rá. Egyelőre senki nem kommentálta az ügyet, úgyhogy több, mint valószínű, hogy valóban összejöttek. Mit szóltok ehhez directionerek?

Itt vannak az árulkodó képek!