Jason Derülo visszatért!

Jason Derülo visszatért!

News

Jason Derülo fittebb, mint valaha, és készen áll arra, hogy magasabb szintre lépjen a zenében. Az énekes azt mondja, hogy nem bán semmit, hiszen nyaksérülése segített neki jobb emberré is válni. Derülo 2012 elején egy rosszul sikerült színpadi mozdulat során úgy megsérült, hogy el kellett halasztania Future History turnéját, és az elmúlt több, mint egy évet pihenéssel, gyógytornával, majd mániákus edzéssel töltötte.

„Újabb szintre akartam lépni, ezért amint csak lehetett, elkezdtem edzeni, mint egy őrült, és emellé nyolc órás próbákat tartottam. – mesélte Jason egy interjúban. – Fittebb vagyok, mint valaha. Pont az ellenkezőjét csináltam annak, amit egy nyaktörés után várnánk az embertől. De meg akartam mutatni, hogyha valaki ilyesmit él át, akkor is tovább lehet lépni. Egy igazi hatalmas, sorsfordító tapasztalaton vagyok túl. Ez az egész egy jobb emberré is tett engem.”

Jason tehát újra rákapcsolt, és ezerrel dolgozik harmadik albumán. A szeptemberre várható albumon kollaboráció is lesz, méghozzá a barátnőjével, Jordin Sparksszal közös dal formájában. Egyébként az első kislemez a leendő lemezről már meg is van, az The Other Side klipje május 1.-jén debütált.

Hogy tetszik? Mit gondoltok, sikerül Jasonnak a nagy visszatérés?