Harry-t majdnem széttépték

Harry-t majdnem széttépték

News

A tinisztárok élete szinte szó szerint veszélybe kerülhet, amikor a rajongóik megrohamozzák őket. Ezért is védi őket annyi testőr folyton, és azért állítanak kordonokat még akkor is, amikor csak egy szállóból kisétálnak egy kocsiig. Még ha túlzásnak tűnik is, nagyon is hasznos, és ezt most Harry Styles a saját bőrén tapasztalta meg. A minap Párizsban minden különösebb biztonsági intézkedés nélkül akart kimenni a szállásáról, és ennek majdnem nagy baj lett a vége. Egy, a helyszínen tartózkodó paparazzo hitetlenkedve mesélte a következőket:

„Sehol nem volt egy szál szekus sem! Emiatt aztán egy fotós, a hotel szakácsa és a sofőr próbáltak segíteni szegény kis Harry-nek, hogy a szállóból eljusson a kocsijáig. Elhagyta a sapkáját, majdnem még a fél karját is otthagyta, mire bejutott végre az autóba.”

Ez a lazább biztonsági őrizet valószínűleg annak volt köszönhető, hogy pár nappal korábban, amikor Harry Párizsba érkezett, tíz felfegyverzett rendőr kísérte ki a reptérről, ami miatt sokan eléggé megrökönyödtek. De most bebizonyosodott, hogy tényleg kell a védelem. Hiszen a directionerek nem viccelnek, ha rajongásról van szó, és félő, hogy előbb-utóbb tragédia történik valamelyik helyszínen.

Nézzétek csak a videót, elég para, nem?