Keira Knightley férjhez ment

Keira Knightley férjhez ment

News

Keira Knightley.t pont egy éve jegyezte el a Klaxons billentyűse, James Righton, kábé egy év járás után. Az egyéves jegyességnek a hétvégén véget vetettek, méghozzá egy nagyon szolíd ceremónia keretein belül. Az eksüvőt Franciaországban tartották, Marseilles közelében, ahol Keira családjának van egy „kis” háza. A szertartás a helyi kistemplomban volt, ahonnan az ifjú pár egy kis ezüstszínű Renault Clióval távozott. Semmi limuzin, semmi felhajtás. Keira egy térdig érő kis tüllruhát viselt és balerinacipőt, mindezt természetesen egy Chanel kisblézerrel, elvégre mégiscsak ő Karl Lagerfeld egyik múzsája.

Az esküvőn csak 11 vendég volt jelen, a pár családtagjai és legközelebbi barátai, de a lakodalmon sem volt túl nagy tömeg, az ünnepségen 50-en vettek részt. A 28 éves színésznő már korábban is kifejtette, hogy nem akar parasztvakító esküvőt:

„Egyikünk sem az a hatalmas esküvős típus. – mondta egy tavalyi interjúban. – Nincs szükségem arra, hogy gigantikus ceremóniát tartsak.”

Az egyik magazin egyébként rögtön kiszúrta, hogy Keira ugyanazt a ruhát viselte, mint amit egy 2008-as gálán is hordott. Ezekszerint komolyan gondolta, hogy nem fontos számára a cicoma... Szerintetek is ugyanaz a ruha, vagy csak a megszólalásig hasonlít?