A One Direction befejezte

A One Direction befejezte

News

A One Direction tavaly két albumot is megjelentetett. A debütáló Up All Nightot néhány hónappal később követte a Take Me Home, közben pedig a srácok a világ kedvenc bandájává váltak. De hát addig kell ütni a vasat, amíg meleg, így aztán nem késlekedtek, szinte rögtön elkezdtek dolgozni egy harmadik anyagon is. A harmadik, egyelőre cím nélküli album pedig úgy tűnik, máris elkészült – már ha hihetünk az ezt csiripelő madárkának. Ez a bizonyos madárka egyébként nem más volt, mint Ed Sheeren volt, aki az első és amásodik albumon is közreműködött egy-egy dalban.

„Egy számot sem írtam az új albumukra – mondta Ed. – Jelenleg ugyanis senkinek nem írok semmit, mert a saját albumomat szeretném megcsinálni. Megkerestek, de nemet kellett mondanom, egyszerűen megmondtam, hogy szeretnék a saját dalaimra koncentrálni. Majd ha elkészült a lemezem, akkor talán, de hát az övék meg már elkészült, úgyhogy mindegy.”

A banda szóvivője viszont egészen másként nyilatkozott a dologról, ő azt állítja, hogy a srácok még mindig ezerrel dolgoznak az új dalokon. Az biztos, hogy a következő újdonság, amit a brit fiúkáktól kapunk, az az augusztusban bemutatásra kerülő 3D-s dokumentumfilmjük, a 1D3D.