Chris Brown a gyerekek réme

Chris Brown a gyerekek réme

News

Chris Brown nem lakásban, hanem természetesen házban lakik, méghozzá Beverly Hillsben. De attól még, hogy ilyen puccos környéken lakik, szomszédai még neki is vannak. És ha az embernek szomszédai vannak, akkor biztos, hogy előbb-utóbb vitás helyzet is kialakul, pláne ha az ember olyan nyughatatlan típus, mint Brown. A rapper-énekesre azért buktak ki a környékén lakók, mert „gonosz” festményeket festetett a házának homlokzatára, amitől a gyerekek mindig nagyon megijednek. A színes kis szörnyek hatalmas fogakkal rendelkeznek, és ha felnőtt fejjel nem is félelmetesek, mindenesetre esztétikailag megkérdőjelezhetőek.

„Rengeteg kisbaba, gyerek lakik a környéken, és ők bizony szó szerint megrémülnek a festményektől. – nyilatkozta Brown egyik szomszédja. – Olyan, mintha ördögök vicsorognának rájuk a falról. Nagy, ijesztő szemeik és gigantikus, éles fogaik vannak. Az egész hangulata olyan, amihez mi itt nem vagyunk hozzászokva.”

A szomszédok panaszai meghallgatásra találtak. Engedély nélküli, túlzott jelek felfestetéséért meg is bírságolták Brownt 376 dollárra, kb. 88 ezer forintra, amit valószínűleg röhögve fizet majd ki. Emellé persze el is kell tüntetnie a graffitiket, amelyre 30 napot kapott. Ügyvédje azonban azt mondja, hogy Brown nem hagyja ennyiben a dolgot, ugyanis szerinte a szomszédok egyszerűen lejárató hadműveletet folytatnak ellene, zaklatják, annyira, hogy már szabályosan fél ott lenni.

Így festenek a para rajzok. Szerintetek is parák?