Demi Lovato ledobta a textilt

Demi Lovato ledobta a textilt

News
Demi Lovato beállt azon sztárok sorába, akik saját fürdőruhájukban fotózzák magukat telefonnal. Ez önmagában nem is lenne érdekes, de tudván, hogy szegény Demi milyen időkön ment át (szanatóriumba került tavaly ősszel, többek között étkezési zavarai miatt), öröm látni, hogy most úgy tűnik, hogy végre kibékült önmagával.

Amióta kijött a szanatóriumból, nemcsak azon dolgozik, hogy önmagát megszeresse, de azon is, hogy más, hasonló problémákkal küzdő lányokon segítsen. A kép mellé ezt írta a Twitteren:

„Keményen dolgozok azért, hogy egészséges és egyben fit is legyek. El sem hiszem, hogy de eljött az én bikinis képemnek az ideje. Soha nem gondoltam, hogy még egyszer lesz elég önbizalmam ahhoz, hogy ilyet tegyek, folytatta a vallomást - hiszen az utóbbi időben rettenetesen szégyelltem a testem. Azt akarom, hogy minden lány tudja, aki így érez, hogy ki lehet jönni ebből, és békébe lehet kerülni magunkkal! Nem volt könnyű, azzal kezdődik, hogy fogadalmat etszel magadnak… az elmédnek… és a lelkednek. És bízol magadban. Én azért még dolgozom ezen. Haha!”

Jordin Sparks már meg is írta Deminek, hogy csodásnak tartja. Szerintetek is jól néz ki?