Jön a 1D könyv

Jön a 1D könyv

News

A One Direction bejelentette, hogy még idén kiadják a róluk szóló könyvet. A megjelenést jó marketingérzékkel karácsonyra időzítették, így a tinilányok rokonainak nem lesz gondja az ajándékvásárlással. A könyv címe az lesz, hogy Where We Are: Our Band, Out Story (Ahol tartunk: a mi bandánk, a mi történetünk), és a rajongók betekintést nyerhetnek a srácok üstökös-szerű felemelkedésébe.

„Ez lesz az egyetlen hivatalos 1D könyv. – olvasható a sajtóközleményben. – Az utóbbi másfél év utazását térképezi majd fel. A helyektől kezdve, amelyeket meglátogattak, a rajongókon át, akikkel találkoztak, a gondolataikig minden érintve lesz. Az érzéseik, reményeik, álmaik, a csúcsok és a mélypontok egyaránt. Elképesztő év volt ez – ez pedig egy elképesztő sztori. Idén karácsonykor nem lesz más könyv, amelyet egy igazi One Direction rajongó ajándékba akarhat majd.”

A banda rajongói nagyon is el vannak kényeztetve mostanában. Az előző jó hír az volt, hogy a srácok bejelentették 2014-es világkörüli turnéjukat, amelynek egyes állomásaira már most meg lehet vásárolni a jegyeket. A róluk szóló dokumentumfilm, a 1D:3D pedig augusztus végén debütál a mozikban. A 1D életében valóban jelentős év volt a tavalyi, ugyanis visszavonhatatlanul napjaink legnagyobb sztárjai közé emelkedett. Egy sor díjat is elnyertek, legutóbb a múlt heti Billboard-díjkiosztón zsebeltek be hármat a nagyon is fontos kategóriák közül.

Ilyen lesz a könyv borítója. Várjátok már? És a filmet?