Niall Don Horan

Niall Don Horan

News

A One Directionben kifejezetten Harry Styles számít a nagy nőfalónak, legalábbis állandóan róla szólnak a híradások. Vélhetően azért, mert ő vagy szupersztárokkal, vagy nála jóval idősebb nőkkel randizik. Pedig Niall Horant sem kell félteni, ha csajozásról van szó. Ő most egy újabb barna szépséggel keveredett össze. Louise Thompson nagy sztárnak számít nagy-Britanniában, hiszen a Made in Chelsea című reality-ben szerepel. A sorozat London nagymenő, fiatal előkelőségeiről szól.

„Louise már hetek óta Niallról ömleng. – mesélte egy bennfentes a The Sunnak. – Azt mondja, hogy az ír szívtipró igazi nagydumás, és nagyon bejönnek egymásnak. Az egész a twitteren kezdődött. Vicces kommenteket kezdtek írogatni egymásnak, most pedig már állandóan sms-eznek. A minap telefonon is beszéltek, Niall pedig autót küldetett érte. Nagyon titkos és izgi volt az egész.”

A lány állítólag át is ment a 1D taghoz, és az egész éjszakát ott töltötte. Hogy mi lesz ebből az egészből, azt nem tudni, elvégre a One Direction folyamatosan a világot járja, ráadásul Niallt a modell Zoe Whelannal is folyton szóba hozzák.