Segítő Jonas

Segítő Jonas

News

Joe Jonas úgy döntött, hogy odamegy, ahol igazán szükség van segítségre, és felajánlja szolgálatait. Múlt héten pusztított az a tornádó az Oklahoma állambeli Moore-ban, amelyben majdnem száz ember, köztük 20 kisgyerek életét vesztette. A szél földig rombolt két általános iskolát és rengeteg lakóházat, gyakorlatilag Oklahoma City egész, Moore nevű elővárosa megsemmisült. Azóta természetesen ezerrel folyik a takarítás, különféle segélyszolgálatok és önkéntesek segítenek az ott lakóknak.

Joe Jonas a Convoy of Hope, vagyis a remény konvoja nevű szervezet tagjaként van Moore-ban. Ő és tesói 2009 óta a szervezet tagjai, többször is részt vettek már a munkájukban. Ez egy keresztény szervezet, amely 1994 óta segít a katasztrófák utáni helyreállító munkák során az embereknek. Joe nemcsak a romok eltakarításában segédkezik, de sokat beszélget azokkal, akik elveszítették otthonukat, és ezzel szinte mindenüket a viharban.
„Joe őszinte vágyat érez aziránt, hogy segítsen a rászorulókon. – mondta a Convoy of Hold szóvivője. – Arra használja az ismertségét, hogy segítségre bíztassa az embereket.”

A lelki támogatás mellett autogrammal is támogat.Fotózzák is...A Convoy of Hope tagjaival.