Justin és Selena újra együtt

Justin és Selena újra együtt

News

Selena Gomez és Justin Bieber tényleg újra összejött, és már nem is titkolják. Persze mint a legtöbb dologban, itt is van egy DE, méghozzá az, hogy ez most csak egy próbaidőszak, ami alatt kitalálják, hogy valóban együtt szeretnének-e lenni. Randiznak, de csak óvatosan, lassacskán, hogy megpróbálják elkerülni a múltban elkövetett hibákat. Egy közös ismerősük így nyilatkozott egy pletykalapnak:

„Justin és Selena járnak, de lassan haladnak. Selena óvatos, nem szeretné, ha újra összetörne a szíve, úgyhogy ő teljesen úgy tekinti most ezt a kapcsolatot, mint egy próbaidőszak. Kicsit távolságtartó, nem vetette bele magát teljesen a dologba.”

Az énekesnő nemrég bevallotta az InStyle magazin újságírójának, hogy a szakítás után írt egy dalt az élményeiből. Csak éppen menedzserének nem tetszett, mert szerinte túlságosan azt a benyomást keltette, hogy egyáltalán nem Gomez döntése volt a kapcsolat lezárása, és hogy valójában egyszerűen csak ejtette őt Bieber. Mindebből tehát az derül ki, hogy valóban Biebs volt a ludas, és Selena az, aki jobban szerette volna, hogy a dolgok jól működjenek.
Kíváncsian várjuk, sikerül-e a kapcsolat felmelegítése.