Katy és Rob, az ünneprontók

Katy és Rob, az ünneprontók

News

Katy Perry és Robert Pattinson sokszor lógnak is együtt, de nincs közöttük semmi, egyszerűen csak jó barátok. A két haver pár napja elég furcsa módját választotta a barizásnak. Belógtak egy esküvői próbára, méghozzá melegítőben, napszemüvegben, és csak bámultak. A jelenlevők közül többen is kiadtak, mert ugyan csak próba volt az esküvő, de azért kellemetlen volt, hogy teljesen elvonták a figyelmet az ifjú párról, akik szintén nem tudtak figyelni.

„Csak ott ültek egymás mellett, és nézték a próbát. – mondta az egyik vendég egy magazinnak. – Teljesen lazán voltak öltözve, kapucnis pulcsi, napszemüveg. Biztos, hogy nincs köztük semmi, semmilyen testi kontaktus nem volt közöttük. Csak ott ültek, és bámultak.”

Hogy mi okból tették mindezt, az rejtély, mindenesetre nem cool dolog belezavarni valakinek az esküvői próbájába. Persze lehet, hogy a két, nemrég szinglivé vált celebritás csak valami kis bizonyságot akart magába szívni a szerelem szépségével kapcsolatban. Egyébként Katy Perry-ről azt beszélik, hogy megint összejött John Mayerrel. Hétvégén ugyanis házibulit tartott, amelyre Mayer is hivatalos volt, és hát az ember csak egy esetben hívja meg az exét a bulijába. Ha akar valamit tőle.