Miguel agysérülést okozott?

Miguel agysérülést okozott?

News

A Billboard díjátadója már majdnem egy hónapja volt, és Miguel talán azt is hihette, hogy az emberek elfelejtik azt a szerencsétlen ugrását, amellyel fejberúgott egy nézőt. De nem így történt, hiszen a nő ügyvédhez fordult, akivel közösen azt állítják, hogy még az agykárosodás is elképzelhető. Az ügyvéd azt állítja, hogy ügyfelének azóta is kellemetlenségei vannak a rúgás miatt, így most orvosszakértőhöz fordulnak, hogy kiderüljön, mi a helyzet.

„Ügyfelemnek felismerésbeli gondjai vannak azóta, ez pedig azt teszi valószínűvé, hogy az ütés során agykárosodást szenvedett.” – mondja az ügyvéd.

De nemcsak ezzel van baja, hanem az orvosi ellátással sem elégedett, amelyben a nő az eset után részesült. Ugyanis csak egy jégpalackot kapott a show egyik munkatársától, hogy azzal hűtse a fájdalmas területet, márpedig ennél sokkal többre lett volna szükség. Szerinte ugyanis rögtön kórházba kellett volna szállítani. Most tehát neurológiai vizsgálatok következnek, és ha bebizonyosodik, hogy tényleg megsérülhetett a nő agya, akkor az komoly következményekkel járhat mind Miguel, mind a díjátadó szervezői számára.Itt a videó az ugrásról. Nem lettünk volna a lány helyében... :/