Justin Biebert kilövik az űrbe

Justin Biebert kilövik az űrbe

News

A Virgin Galactic nevű cég feje, a brit multimilliárdos vállalkozó, Richard Branson tudatta a hírt a világgal, mely szerint neki köszönhetően Justin Biebert hamarosan kilövik az űrbe.

„Nagyszerű hallani, hogy Justin Bieber és Scooter Braun a Virgin Galactic legújabb, jövendőbeli asztronatutái. Gratula, odafönn talákozunk!”

Justin Bieber retweetelte az üzenetet, Scooter Braun pedig reagált is rá, úgyhogy egészen biztos, hogy így igaz, hamarosan a világ első űrturistái között lehetnek. A brit üzletember űrprogramjára egyébként már több, mint 500 milliomos jelentkezett, többek között Ashton Kutcher, Leonardo Dicaprio, Paris Hilton és Sigourney Weaver is. A 250 ezer dollárba, azaz kb 55 millió forintba kerülő út során kb. 100 kilométeres magasságba emelkednek majd a luxusrepülőhöz hasonlító űrhajóban, és 5-6 percen át a súlytalanságot is megtapasztalhatják az utasok. Az egész trip alig negyed óráig tart majd, de annál hatalmasabb élményt jelent majd annak, aki megteheti, hogy befizessen rá.

Mindeközben Bieber testőreit megint feljelentette valaki, mert állítólag brutálisan jártak el valaki ellen, aki csak le szerette volna fotózni a popsztárt. Ez már nem az első eset. Bieber most nem érintett az ügyben, de nemrég kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen arra utasítja testőreit, hogy kobozzák el a fényképezőgépeket és telefonokat, amelyekkel őbieberségét lefotózták.

Hm.