Kanye West megkattant

Kanye West megkattant

News

Kanye West sohasem arról volt híres, hogy szerény, vagy éppen nyugodt természetű lenne. Az elmúlt pár napban azonban mindkét téren teljesen felülmúlta önmagát. A minap New Yorkban sétált többedmagával, amikor egy paparazzo megszólította egy jó kép reményében. A férfi semmi rosszat nem szólt, ráadásul a lesifotósok többségével ellentétben teljesen udvarias is volt. Megkérdezte, mi újság, mire Kanye odakiáltott neki, hogy ne kérdezzen tőle semmit. Majd miután a szupermegagigasztár elhaladt, a fotós még utána kiáltott, hogy „boldog születésnapot haver”. Hiszen Kanye nemrég volt 36 éves. A rapper erre még annyit üvöltött vissza, hogy „Kuss legyen!”

Aztán egy interjúban jövő héten megjelenő, Yeezus című lemezének kapcsán faggatták. Kanye dicsérte saját újító képességeit, majd Steve Jobshoz, Picassóhoz, Anna Wintourhoz és Walt Disney-hez hasonlította magát. Hiszen szerinte ő legalább akkora újító és trenddiktáló, mint az említett személyek voltak, és mert eddigi albumai rettenetesen fontosak voltak kulturálisan.

„Szerintem Kanye West hamarosan valami egészen olyasmit jelent majd, mint Steve Jobs. – tette hozzá. – Szerintem kétségtelenül én vagyok az internet, kultúra és a divat Steve Jobsa.”

Ezután még annyit mondott, hogy a West a rabszolga neve volt, a Yeezus pedig az isten neve. Na, kinek viszket a tenyere?