Űrnászút Kutcher módra

Űrnászút Kutcher módra

News

Ashton Kutcher és Mila Kunis már több, mint egy éve együtt vannak, és bizony idén őszre egy esküvőt is beterveztek. Ismerőseik azt mondják, hogy vélhetőleg St. Tropez valamelyik strandján mondják ki a boldogító igent, amihez csak annyi kell, hogy lezáruljon Kutcher válása Demi Moore-tól. A színészről jó ideje tudni, hogy befizetett a világ első űrlégitársaságának, a Virgin Galacticnak az útjára. Egyik ismerősük így nyilatkozott a leendő vőlegény szándékairól:

„Ashton biztosan az űrbe megy a Virgin Galactic járatán, és azt mondta, hogy Mila mindenképpen az oldalán lesz majd, mintegy nászajándékként.”

Az űrutazás során, a rengeteg híresség mellett barátaik, Beatrice hercegnő és pasija, Dave Clark is velük utazik majd. A színész igen jóban lett Clarckkal, miután lecsapott az 500. űrjegyre. A hercegnő barátja ugyanis a Virgin Galactic egyik munkatársa, úgyhogy Ashtonnal igen jól megtalálták a közös hangot.
Az 55millió forintba kerülő utat már több, mint 600-an kicsengették. Az első útra idén karácsonykor kerülhet sor, miután a résztvevők átesnek egy próbarepülésen a Mojave sivatagban. Az utasok között lesz Justin Bieber és menedzsere, Leonardo Dicaprio, vagy éppen Russell Brand.