OMG! Alexandra Stant brutálisan megverték!

OMG! Alexandra Stant brutálisan megverték!

News

Alexandra Stan a minap kórházba került. Az eset után 24 órával került ki egy szűkszavú nyilatkozat a facebook oldalára, amelyben menedzsmentje arról tudatta a rajongókat, hogy az énekesnő autóbalesetet szenvedett, és hamarosan több infóval is szolgálnak majd. Alexandra azonban valami egészen mást nyilatkozott az egyik román bulvárlapnak.

„Az egész egy hazugság, nem volt semmilyen autóbalesetem. – mondta. – Csak a menedzserem találta ki, aki megvert, és a kórházba juttatott. Szeretném, ha az egész világ tudná, hogy évek óta hogy viselkedik velem, min megyek át. A baleset csak kitaláció volt, hogy így magyarázza meg, miért kell kihagynom néhány koncertet.”

Ezek bizony elég komoly vádak. Az ominózus bulvárlap egyébként nem túl szavahihető, de Romániában több napilap és hírportál is foglalkozik az üggyel, úgyhogy könnyen meglehet, hogy ez esetben nemcsak a szenzációhajhászat volt a cél.

Update:
Update: A stúdióban történt az incidens. Marcel Prodan nemcsak Alexandra egyik menedzsere, de titokban együtt is vannak egy ideje. Egy szóváltást követően verte meg a férfi a lányt, akinek órák estek ki emiatt. A menedzser betuszkolta Alexandrát egy kocsiba, és el akarta vinni saját szüleihez. Ott még adott neki néhány pofont, de akkor az énekesnő el tudott menekülni. Alexandra Stannak csak egy veséje van, és a verés után most az sem működik rendesen.