Katy Perry és RPatz járnak?

Katy Perry és RPatz járnak?

News

Katy Perry és Robert Pattinson ragaszkodnak ahhoz, hogy ők csupán barátok, akik a szakítás után támogatják egymást, de mostanában egyre gyanúsabbak. Tulajdonképpen teljesen úgy viselkednek, mint egy pár, csak éppen nem csókolóznak nyilvánosan. Egy forrás azt nyilatkozta egy magazinnak, hogy valóban többről van szó, mint haverság.

„Rob bevallotta, hogy a múltkori, Björk koncertes randijuk után teljesen belezúgott Katy-be, ami őt egy kicsit felkavarta. Rob el akarja hívni őt az Egyesült Királyságba, mert be akarja mutatni a szüleinek.”
A forrás közben nem tagadta, hogy Katy azért egy kicsit még mindig odavan Joh Mayerért, akivel már kétszer is szakítottak.

„John is belátta, hogy hülyeséget csinált, és megpróbálta visszahódítani Katy-t. Katy nem tagadta, hogy imád az olyan rosszfiúkkal randizni, mint Mayer, de közben pedig annyi közös vonása van Robbal.”

Katy Perry mindeközben az amerikai Vogue címlaplánya, és a vele készült interjúban azt állítja, hogy még mindig szerelmes John Mayerbe, és hogy ki akarja találni, miért szereti ennyire a zaklatott lelkű rosszfiúkat. Azt is nyilatkozta, hogy az Alkonyat sztárjával csupán barátok. De hát a magazinba készült interjú legalább egy hónapos, és ez idő alatt tényleg bármi történhetett… Szerintetek szép pár lennének?