Joe Jonas szólóban nyomja

Joe Jonas szólóban nyomja

News
Amióta a Jonas tesók külön utakra léptek (természetesen csak zeneilag), mindenki várja, képesek lesznek-e felnőni a Disney fiúkák, és valami igazán jót alkotni. Nick Jonas már bemutatta szóló szárnypróbálgatásait, és most eljött az ideje a középső srácnak is, a lányok által leginkább körülrajongott Joe-nak. Debütáló számát Chris Brownnal közösen írta.

Joe első single-je a leendő albumról See No More címre hallgat majd, és június 3-án jelenik meg. Az album is lassan elkészül, annak megjelenésére még várni kell, mivel szeptember 6-ára várható.

„A munka nagyon sokat adott, de közben nagyon intenzív is volt” – mesélte Joe – „A See No More-ba nagyon sok személyes érzelmet raktam, remélem, a hallgatók érezni fogják, ahogyan az új hangzást is.”

A szólólemez kicsit más lesz, mint a Jonas Brothers dalok: elrugaszkodik kicsit a pop-rocktól, és több elektrós vibrálással operál majd. A rajongóknak ez nem számít, már tűkön ülnek, várva a végeredményt. Persze van, akinek nem kell várni: Nick, Joe öccse elismerően nyilatkozott a készülő nagylemezről.

„Joe albuma igazán minőségi darab lesz. Meghallgattam már ezt a számot a kocsiban, és mondhatom, igazán szuper, imádtam!”

Várjátok már Joe első nagylemezét?