Lagzis Kanye

Lagzis Kanye

News

Múlt szombaton született meg Kim Kardashian és Kanye West kislánya, a kis North West. A pár tehát családdá bővült, ennek ellenére esküvőről eddig nem volt szó. De ismerőseik szerint az istenkomplexusos rapper már túl is van a lánykérésen, alig pár nappal a baba születése előtt már feltette Kimnek a nagy kérdést. Kanye persze most sem szerénykedett, egy kábé 180 millió forintot érő brillgyűrűvel erősített rá a valóságshow-sztár igen válaszára.

„Kanye nem törődött a pénzzel, csak az volt fontos számára, hogy Kim mindent megkapjon, amíg a kórházban volt. – mesélte a forrás. – Ráadásul félmillió angol fontért vett neki egy gyűrűt, amelyet már kábé fél éve rendelt meg. Most még szerelmesebb Kimbe, mint valaha, és alig várja, hogy végre elvehesse feleségül.”

Egyébként még nem teljesen biztos, hogy a baba neve tényleg North, azaz észak, hiszen a pár konkrétan még nem nyilatkozott az ügyben. Korábban azt mondták, hogy a Kadence név tetszik a legjobban, úgyhogy van még remény, hogy a kislány nem egy égtáj lesz. Kíváncsian várjuk, milyen szemkápráztató lagzit csapnak majd, ha már az eljegyzési gyűrű árából is meg lehetne etetni egy fél várost.