Miley megfenyegette az apját

Miley megfenyegette az apját

News

Miley Cyrus szülei válnak, ez most már biztos. Az énekesnőt annyira nem is rázza meg a dolog, mint elmondta, elvégre már felnőtt. De mégiscsak van valami, amin nagyon kiborult, hiszen konkrétan megfenyegette az apját a twitteren, több millió követő szeme láttára. A Cyrus szülők kapcsolata jó ideje nem volt már jó, és pár éve egyszer már a válást is kezdeményezték, és úgy tűnik, Miley szerint mindebben az apja volt a ludas. Az énekesnő kirakott egy képet twitterére, amelyen ő volt látható egy ismeretlen nő társaságában. Az üzenet szövege pedig ez volt:

„@billyraycyrus Mivelhogy nem válaszolsz az sms-emre, egy órát adok, hogy elmondd az igazat, különben én teszem meg helyetted.”

Ez elég kemény mondat volt, úgyhogy Miley valószínűleg nagyon ki van borulva, hogy ilyen hangnemet ütött meg apjával szemben. Az anyukája mondjuk biztos büszke, hogy lánya ennyire óvja őt. A nő a képen egyébként egy Dylis Croman nevű színésznő, aki tavaly Billy Ray Cyrusszal játszott együtt egy Broadway produkcióban, és ezekszerint talán több is volt köztük. A fotót Miley azóta már eltávolította a mikroblogról. Az énekesnő egyébként a minap lenyomta Bieber VEVO rekordját, ugyanis új klipjét egyetlen nap alatt 10,7 milliószor játszották le. Az eddigi rekorder a minimogul és Nicki Minaj Beauty and a Beatje volt, amelyet „csak” 10,6 milliószor játszottak le ugyanennyi idő alatt.

Miley és a nő...