Chris Brown a bíróságon

Chris Brown a bíróságon

News

Chris Brownnak még májusban volt egy kisebb koccanása, amely gyakorlatilag még hírértékkel sem bírt volna, ha az énekes/rapper nem kamuadatokat ad meg, és emiatt nem nyilvánul az egész cserbenhagyásnak. Emellett azzal is vádolják, hogy érvényes jogosítvány nélkül vezetett, ami elég kínos, főleg, hogy ezek a vádak egyenként is akár féléves börtönbüntetéssel járhatnak. A májusi eset során Brown nem volt hajlandó átadni a jogosítványát koccanástársának, hogy az felírhassa az adatait, illetve kamu biztosítási adatokat diktált be neki. Persze, hogy mindezt miért tette, amikor mindenki tudja, hogy ki ő, így pillanatok alatt le lehet nyomozni, az nem derült ki. A Los Angeles-i kerületi ügyészség állítólag megpróbálja majd elérni, hogy mindez a próbaidő megsértésének nyilvánuljon. Hiszen az még mindig tart Rihanna 2009-es megverése miatt. És ha valóban annak minősíti a bíróság, akkor nincs mese, Brownra négy év börtönbüntetés vár.

Chris Brown szerint persze légből kapott kamu az egész vádaskodás, és tweetek hosszú sorában el is magyarázta, hogy miért. Kifejtette, hogy a koccanás nem lehet cserbenhagyás, főleg, hogy egyik autónak sem esett semmi baja. Azt is leírta, hogy igenis van jogsija, és hogy a nőnek valós adatokat adott meg. Szerinte az csak pénzt és egy kis hírverést akart, ezért illeti hamis vádakkal. Mindemellett azt is leírta, hogy tisztára fogja mosni a nevét, nem hagyja, hogy befeketítsék a nevét, hiszen ő csak élni akar.

Egyébként a minap egy újabb zűrbe is keveredett, egy lány azt állítja, hogy Brown lökte el úgy, hogy végül térdszalag-szakadást szenvedett. Róla azóta kiderült, hogy pusztán annyira részeg volt Brown koncertjén, hogy a színpadra is fel akart mászni, majd kidobták a biztonságiak, és végül elesett.

Kíváncsian várjuk a bíróság döntését, hiszen döntésükkel négy évre kiiktathatják Chris Brownt a popiparból.

Már eléggé elege van...