Justin Bieber vallott!

Justin Bieber vallott!

News

Justin Biebert félpucéran fotózta az Us Weekly magazin, és közben kiderült néhány részlet a kanadai tinisztár magánéletéről is. Justin elmesélte, hogy nagyszülei miatt szeretne fiatalon családot alapítani, hiszen ők is azok voltak, amikor összeházasodtak.

„A nagyszüleim annyira szeretik egymást, még olyan sok év után is. – mesélte lelkesen Justin. – Amikor annyi leszek, mint ők, én is olyan szerelemben szeretnék élni a feleségemmel, mint nagypapa.”

A tinimogul arról is beszélt, hogy mi van Selena Gomezzel, hiszen az elmúlt napokban újra arról harsogott a bulvársajtó, hogy titokban randiznak. Bieber elmondta, hogy az emberek véleménye ellenére ő továbbra is hisz abban, hogy barátok maradhatnak a szakítás után.

„Ameddig a felek kedvesek egymásnak a szakítás után is, addig nem látom okát annak, hogy miért ne maradhatnának barátok.”

A szöszke kanadait egyébként Selenán kívül több hölggyel is hírbe hozták manapság. Például egy feltörekvő modellel, bizonyos Jordan Ozunával, akivel csókolózni látták Las Vegasban. Selena egyébként annyit nyilatkozott a dologról, hogy örül, hogy Justin tovább tudott végre lépni.

Íme Biebs félpucér képe: