OMG! Demi Lovatót szexuálisan zaklatták?

OMG! Demi Lovatót szexuálisan zaklatták?

News

Az amerikai Cosmpolitan e havi címlaplánya Demi Lovato, így aztán egy méretes mélyinterjú is készült vele a magazinba. Az énekesnő sok mindenről vallott a riporternek, többek között a rehabilitációs központban eltöltött időről. Arról, hogyan talált magára, és hogyan jutott ki az étkezési zavarok és az önvagdosás sötét gödréből. Persze ezekről korábban is szót ejtett, de most kiderült, hogy még mindig vannak titkok a tarsolyában. A cikkben azonban még súlyosabb dolgokra utalt, például szexuális zaklatásra és öngyilkossági hajlamra. Demi azt is elmondta, hogy nem kifejezetten vallásos, de Istenben nagyon is hisz.

„Úgy érzem, Isten nemcsak azért adott nekem hangot, hogy énekeljek vele. Szörnyű dolgokba vitt bele, amelyek végig borzalmasak voltak, de túl vagyok rajtuk, így megérték. Az, hogy túljutottam ezeken az akadályokon, képessé tesz arra, hogy másoknak segíthessek.”

Ezután arról is mesélt, hogy hétéves korában öngyilkos szeretett volna lenni. De annak ellenére, hogy más kérdésben milyen nyíltan beszélt, ezt nem feszegette. Csupán annyit mondott, hogy a családja tud róla, és ha majd úgy érzi, hogy készen áll arra, hogy a világnak is elmondja, akkor megteszi majd. Addig is a dalszövegei beszélnek helyette, azokban minden benne van. Emiatt persze rögtön beindultak a találgatások, hiszen Warrior című dalának egyik sora elég komoran hangzik:

„Egy kislánynak túl gyorsan kellett felnőnie. Csak egyszer kellett megesnie, de már soha nem leszek ugyanaz.”
Ez pedig erősen arra utal, hogy Demi szexuális zaklatás áldozata lett gyerekkorában. :(

Demi a Cosmo címlapján: