Kanye nem mutogat

Kanye nem mutogat

News

Alig két hete vált szülő Kanye Westből, ismerősei szerint máris egy tipikus, túlzásokba eső lányos apuka lett. De mégsem olyan, aki boldog-boldogtalannak mutogatja a gyereket. A szerénytelenségéről híres rapper ugyanis visszautasította, hogy a tévében mutassák meg a kis North Westet. Pedig a tévés szereplés nem akárhol, hanem Kim Kardashian anyjának készülődő talk show-jában lett volna. Természetesen Kim és a család közös reality-jében sem hajlandó Kanye mutogatni a kislányt, tehát tényleg komolyan veszi azt, hogy nem akar belőle vásári majmot kreálni.

A bébi első nyilvános szereplésére viszont már fény derült: egy ezidáig nyilvánossá nem tett forrás 2 millió dollárt ajánlott a párnak a baba első képeinek exkluzív közlési jogáért. A pénzt azonban nem fogják megtartani, hiszen Kanye azt is kifejtette, hogy nem akar pénzt csinálni a gyerekből. A befolyó összeget egészét jótékony célra fordítják. Kanye West jól indít tehát azért, hogy jó apuka lehessen, bár remélhetőleg inkább Kim tanítja majd jómodorra a kislányt. A pár egyik haverja, T-Pain elmondta, miért:

„Kanye sokkal gazdagabb, mint én, ezért aztán meg sem próbálok ajándékot venni neki. Nem túl kifinomult, ha ilyesmire kerül sor. Ha veszel neki valamit, általában úgy reagál rá, hogy »mégis mi a f*sz ez«?!”

Nem lepődtünk meg.