Harry Styles külön utakon?

Harry Styles külön utakon?

News

Harry Styles és Gary Barlow New Yorkban találkoztak, hogy közösen ötleteljenek. Ez vajon azt jelenti, hogy Harry a One Directiontől elszakadva saját anyagon dolgozna? Erről szó sincs, éppenhogy One Direction ügyben kért tanácsot, hiszen mindig szívesen veszi tapasztalt zenészek tanácsát.

„Gary éppen New Yorkban volt, mert a Broadway-en dolgozik az Én, Pán Péter musicalváltozatán. – mesélte egy ismerős. – Hallotta, hogy Harry is a városban van, ezért meg is beszélt vele egy találkát. Jó kis délutánt töltöttek együtt, Gary sokat mesélt a korai Take Thates időkről. Harry nagyon jó hallgatóság, szereti az idősebbek társaságát, szivacsként szívja magába a tanácsokat. Gary a dalírási technikáiról is mesélt neki, és felajánlotta, hogy szívesen ír egy dalt vele.”

Ez tehát azt is jelenti, hogy Harry ambíciói nemcsak az éneklésre terjednek ki, hanem arra is, hogy saját maga ált írt számokat adjon elő a bandával. A One Direction legújabb kislemeze, a Best Song Ever július végén jelenik meg, és már a srácok filmjére sem kell sokat várni, hiszen augusztus végén végre bemutatják.

Így ébred Harry.