Beyoncéék lázadtak

Beyoncéék lázadtak

News

Beyoncé és húga, Solange egyszerűen nem jelentek meg apjuk, Matthew Knowles esküvőjén. A papa egy egykori modellel, bizonyos Gena Avery-vel kötötte össze az életét másfél évnyi jegybenjárás után, lányai azonban nem jelentek meg, ami elég egyértelmű véleménynyilvánítás a frigyről. Az apa, aki egyébként Beyoncé egykori menedzsere is, maga mesélte el az egyik hírportálnak, hogy az ő kis bébikéi elnézést kértek, amiért nem tudtak részt venni az eseményen.

„Sajnos Beyoncénak és Solange-nak korábban egyeztetett kötelességeik voltak, ami miatt képtelenek voltak megoldani, hogy itt legyenek. De persze elnézést kértek, és sok boldogságot kívántak.”

Azért ezt nehezen lehet elhinni, főleg, hogy esküvőt nemcsak úgy hirtelenjében szoktak megszervezni, hanem hónapokkal korábban. Ráadásul nem valószínű, hogy a két Knowles lány nem tudná áttenni bármelyik programját a calád kedvéért, így aztán egyértelműnek tűnik, hogy nem támogatják a frigyet. Matthey Knowles és az énekesnők anyja 2009 óta él külön, és 2011-ben mondták ki a válásukat, 21 év házaság után. Még abban az évben el is jegyezte új feleségét.