Katy Perry és John Mayer összeköltözött

Katy Perry és John Mayer összeköltözött

News

A Katy Perry-John Mayer szerelmi szappanopera következő fejezete következik. A két énekes pár hete jött újra össze, körülbelül ötödszörre. De ahelyett, hogy szép lassan építgetnék a bizalmat, ők rögtön fejest ugrottak a mélybe, és kitalálták, hogy összeköltöznek.

„Katy és John már ki is választották a közös otthont. Azért egy új helyet, hogy ott együtt kezdhessenek közös életet.” – mesélte egy ismerősük a HollyScoopnak.

És ha nem hinnétek egy holmi bulvároldal által felmutatott ismerősnek, akkor eláruljuk, hogy több szemtanú is költöztetőautót látott Katy Perry otthona körül a napokban. A költöztetőemberek pedig serényen pakolták ki az énekesnő dolgait. Úgy tűnik tehát, hogy a pár tényleg komolyan gondolja a közös jövőt. John Mayer valóban nagyon szerelmes lehet, hiszen az egyik nap Katy-nek ajánlott egy dalt egy koncertjén, méghozzá nagyon szívhez szólóan, szerelmesen. Egyesek már hallani vélik az esküvői harangokat, mások biztosak benne, hogy előbb-utóbb úgyis megint szakítanak. Bármelyik is lesz, mi biztosan beszámolunk róla. ;)