Jön a Jonas baba!

Jön a Jonas baba!

News

A Jonas-klán bővülni látszik, hiszen Kevin Jonas felesége, Danielle Jonas kisbabát vár.

„Igaz, Danielle terhes! – írta Kevin a twitterén. – El sem tudjátok képzelni, mennyire izgatottak vagyunk! Alig várom, hogy megosszam a hírt a legjobb barátommal. Szeretlek baby!”

A legidősebb Jonas fivér és az akkor még fodrászként dolgozó Danielle 2007-ben ismerkedtek össze, amikor mindketten a családjaikkal nyaraltak a Bahamákon. Két évvel később, 22 éves korukban össze is házasodtak, és boldogságuk azóta is megingathatatlannak látszik.

Közös életükbe egy reality-formájában is betekintést engedtek, hiszen a Married to Jonas, vagyis az Egy Jonashez mentem hozzá című valóságshow az ő életükről szól. Kevin a show-ban elmondta, hogy a boldogság mellett idegességet is érez, dehát ez természetes minden elsőgyerekes szülőnél. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne tervezték a kis jövevényt. Reality-jükben korábban is nyíltan beszéltek a gyerekvállalásról. Azt még nem közölték, hogy a Jonas baba mikorra várható, de az valószínű, hogy idén még nem.

Jonaséknál tehát pörgés van – új zene a bandától, apaság, boldogság, már csak az kell, hogy a kisebb tesók is családot alapítsanak. Szerintetek ki következik majd a sorban?