Gaga beindult

Gaga beindult

News

Miután a múlt héten elsötétítette twitterét, Lady gaga most újra visszatért a közösségi oldalra, ahol örömteli híreket osztott meg követőivel. Bejelentette, hogy ARTPOP névre keresztelt albuma november 11-én jelenik meg, méghozzá az album formátum mellett applikációként is. A projektet így jellemezte: „egy zenei és vizuális mérnöki rendszer, amely zenét, művészetet, divatot és technológiát kombinál”, amitől a felhasználó/hallgatónak olyan érzése lesz, hogy ő maga is érzi vénáiban áramolni a „hírnév adrenalinjának” löketét. Hű.

A zenei közösséget, amely majd az app körül jön létre, aurasnak nevezték el, és Gaga szerint nagyon brutál lesz. Az egész koncepció és egyelőre a körítés nagyon emlékeztet Björk 2011-es albumára, a Biophiliára, amely a világon első app-albuma volt.

Az album bemutató eseményét artRAVE-nek fogják hívni, és ez a Haus of Gaga kiállítása is lesz egyben olyan közreműködőkkel, mint a holland fotópáros, Inez & Vinoodh, illetve Jeff Koons. Ő az a művész, aki bugyuta tárgyakat reprodukál nagyban, ő készítette a híres Michael Jackson szobrot is, amelyen majommal pózol. Koons egyébként Cicciolina férje is volt.

Az ARTPOP maga pedig zeneileg állítólag az „elektronikus szenvedély és düh tombolása” lesz. Elég jól hangzik, nem? Várjátok már?