Elhunyt a Glee sztárja

Elhunyt a Glee sztárja

News

Cory Monteith, a Glee című sorozat egyik sztárja helyi idő szerint szombat éjszaka elhunyt egy vancouveri hotelszobában. A kanadai színész előző este a haverjaival ment bulizni, ahonnan egyedül tért vissza a hajnalban. A szállodai személyzet tagjai találtak rá, akik azután nyitották ki a szoba ajtaját, hogy a színész nem adta le a kulcsot a kicsekkolási idő lejárta után sem.

A rendőrség egyelőre nem erősítette meg a halál okát, de az idegenkezűséget kizárták. Monteith egyébként idén áprilisban elvonón vett részt, ahová önként jelentkezett drogfüggősége miatt. Egy 2011-es interjúban már egyszer elmesélte, hogy 13 évesen kezdett drogokat használni, és 19 évesen egyszer már volt is elvonón, amikor az anyja és a barátai erre kényszerítették.

„Nem akarom, hogy a kölykök azt gondolják, hogy abbahagyhatják a sulit, csak azért, hogy drogozzanak, aztán végül így is híres színészek lehetnek.”

A 31 éves színész másfél éve Glee-beli társával, Lea Michele-lel járt, aki az elvonókúra során is végig támogatta. A 26 éves színésznő állítólag „hisztérikus állapotban van, teljesen vigasztalhatatlan.” Természetesen még nem is nyilatkozott az ügyről, csupán szóvivőjén keresztül kérte arra szűkszavúan az újságírókat, hogy tartsák tiszteletben magánszféráját ezekben a szörnyű időkben.


Cory-t nemcsak a családja, hanem a rajongók, és a popsztárok is bőszen gyászolják a twitteren. Nyugodjon békében.