Ke$ha és T-Pain egy pár?

Ke$ha és T-Pain egy pár?

News
Különféle oldalak máris elkezdték őket a zeneipar új szuperpárjának hívni, méghozzá egy olyan fotó miatt, amit maga T-Pain nyomott fel a Twitterre, és amin meglehetősen flörtölős, szexis légkörben ülnek. Ehhez hozzájárult még néhány tweet, amelyekben a szeretlek szó is többször feltűnt, és máris beindult a pletykagépezet.

Pedig ha valaki csak egy kicsit is nyitott a humorra, az észrevehette, hogy a kép valószínűleg poénból készült, hiszen az énekesnő egy nagy maroknyi pénzt fog, T-pain pedig egy üveg whiskyt, és az egyik bejegyzés szövege is úgy szólt, hogy a „K-Pain hamarosan bevetésre kész”.
Aztán úgy tűnik, hogy visszaütött a poén, mert T-Pain ezt írta ki Twitter üzenőfalára:

„Csak tudatni szeretném veletek srácok, hogy nekem van a legcoolabb feleségem a világon. Úgy élem az életem, ahogy akarom, és ez nagyban neki köszönhető. Nem is tudom, miért magyarázom ezt nektek, hiszen tökre mindegy, hogy mit gondoltok. (...) Maradjatok ki a dolgaimból, inkább menjetek és élvezzétek az életet, mielőtt túl késő lesz. A projekt: K-Pain úton van... Utáljatok csak bennünket tovább, hiszen ettől csak több követőnk lesz.”

Tehát a kép tényleg csak poén, aminek vélhetőleg van valamilyen zenei alapja. Mit szóltok, ti is bekajáltátok volna, hogy összejöttek?
http://video.1music.hu/clips/MV110109_Kesha_Blow.f4v