A drog ölte meg a Glee sztárját

A drog ölte meg a Glee sztárját

News

Cory Monteith, a Glee című sorozat 31 éves sztárja múlt csütörtökön hunyt el egy szállodai szobában. A helyszínelés során nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot, azóta pedig megérkezett a boncolás és a toxikológiai vizsgálat eredménye is. A fiatal színész halálát korábbi, és ezekszerint meg nem szüntetett függősége, a drog okozta. A hivatalos jelentésben az áll, hogy különböző drogok keverékét és jókora mennyiségű alkoholt találtak a szervezetében. Végzetesnek azonban heroin mennyisége bizonyult.

A helyzínelők szóvivője elmondta, hogy már a helyszínen sejteni lehetett, hogy drogtúladagolásról lesz szó. Kifejtette, hogy egyelőre több részlet jelenleg nem áll rendelkezésre. A közlemény azonban egyérttelműen azt sugallta, hogy továbbra sem gondolják, hogy Monteith halála más lett volna, mint tragikus baleset. A sz1nész 13 éves kora óta használt drogokat, és idén áprilisban már másodszorra vett részt elvonókúrán. Unokatestvére, Richard Monteith azt kérte egy interjúban, hogy senki ne ítélje el unokaöccsét.

„Kérem, ne ítéljék el az ő életét. Ítélkezzenek a jó dolgok felett. Tudják, a pohár félig tele van, nem félig üres. Arra a sok jóra emlékezzenek, amit tett. A jó oldalon több minden van, amire fókuszálni érdemes.”