Demi, a szellemvadász

Demi, a szellemvadász

News

Demi Lovato beszélt már arról korábban, hogy hisz a szellemvilágban, és nagyon érdekli a halál utáni élet. Kislánykorában otthon beszélgetett is egy szellemmel, és most ennek a kísértetnek szeretne a nyomába eredni.

„Szellemvadászatra megyek. – magyarázta Demi. – A texasi házunk durván kísértetjárta. De nem valami gonosz lélek által. Ez egy kislány. Azt hiszem, Emily-nek hívják. Hívtam már médiumot is és szellemvadászt, és mindketten ugyanezen a néven említették. Kiskoromban nagyon sokszor láttam őt. Egyszer például a szekrényemben. Amikor hároméves voltam, az anyukám egyszer rajtakapott, hogy magamban beszélek. Amikor megkérdezte, kivel beszélgetek, én azt mondtam, hogy a legjobb barátnőmmel, Emily-vel. Azt is elmondtam neki, hogy szeret játszani, és 11 vagy 12 éves lehet.”

Az énekesnő cseppet sem tartja különösnek, hogy ilyen élményei voltak.

„Azt hiszem, elég erős kapcsolatom van a másvilággal. Anyukám legjobb barátnője egy médium, és sokszor beszélgettem vele ilyesmikről. Történnek velem dolgok. Ha például bemegyek egy szobába, meg tudom mondani, hogy történt-e ott valami. Vagy ha egy hotelbe, akkor azt, hogy kísértetek járják-e. Azt gondolom, hogy minél inkább jelen vagyunk a mindennapjainkban, annál inkább érezzük a körülöttünk levő figyelmeztető energiákat. Mindenki képes arra, hogy kinyissa az elméjét.”

Kíváncsian várjuk, Demi megtalálja-e Emily-t.