Jessie J lagzizik

Jessie J lagzizik

News

Egy brit házaspár eléggé bemákolta az esküvőjét. Sam Slater és Chris Taylor ugyanis egy vidéki krikettklubot bérelt ki lakodalmuk helyszínéül. Ebben még nincs semmi különös, abban viszont már van, hogy a klub benézte a dátumokat, és véletlenül ugyan arra a napra szerveztek le egy Jessie J koncertet is. És minő borzalom, már egyiket sem tudták áttenni más napra. Ezen azonban sem a pár, sem Jessie nem borult ki, sőt. Mindenki nagyon boldog, Jessie pedig azt is bevállalta, hogy a nyitótánc alatt énekelni majd a fiatal házasoknak.

„Alig várom, hogy Sam és Chris nagy napjának részese legyek! – mesélte Jessie lelkendezve. – Nagyon különleges buli lesz, és már most izgatott vagyok a koncert miatt. Jöhet az első tánc!”

A klub végül úgy oldotta meg a helyszínt, hogy a koncert az erkéleyen lesz, a lagzi pedig a földszinten, így a násznép prímán végighallgathatja az énekesnő előadását. Jessie J lelkességét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy megígérte: ha vége a koncertnek, lemegy az esküvőre, és szerenádozik a párnak.