A 1D újra rekordot döntött

A 1D újra rekordot döntött

News

A One Direction új klipjét, a Best Song Evert kiscsajok milliói várták remegve szerte a világon, és ennek meg is lett az eredménye. A srácok jól beharangozott új videóját ugyanis 10.7 milliószor játszották le a Youtube-on 24 óra leforgása alatt, és ez elég volt ahhoz, hogy a brit fiúk elvegyék Miley Cyrus alig egy hónapja megszerzett koronáját. A brit banda persze tett is arról, hogy összejöjjön a rekord: hivatalos honlapjukon is megjelent a felhívás, hogy várják minden directioner segítségét annak érdekében, hogy elegendő megnézés jöjjön össze.
A srácok persze nagyon örültek a rekordnak, Niall Horan twitterén is megköszönte mindenkinek, aki hozzájárult az eredményhez.

„Wow! Srácok, megdöntöttétek a 24 órás VEVO rekordot! Wow! Nagyon szépen köszönjük! Imádunk mindannyitokat!”

A mókás klipben a fiúk alaposan elmaszkírozva csillogtatják színészi képességeiket, és mindenféle showbiznisz-beli archetípusokat testesítenek meg. A videóban hamarosan bemutatásra kerülő filmjükből, a This Is Usból is megmutatnak néhány képkockát. Hogy a videó megdöntheti-e majd Psy ulitmát youtube rekordját, az egyelőre kérdéses, de ilyen start után bármi lehetséges. Vagy nem? Majd kiderül.