Jay-Z apai intelmei

Jay-Z apai intelmei

News

Ha az embernek gyereke születik, pláne először, boldog-boldogtalan tanácsokkal látja el. Így vannak ezzel Kanye Westék is. Legutóbb barátja, Jay-Z látta el néhány intelemmel. De ezek nem az etetésről vagy a fürdetésről szóltak, hanem sokkal inkább Kanye dühkitöréseiről. Jay azt próbálta megértetni barátjával, hogy miért fontos lenyugodnia ahhoz, hogy kislányát normálisan nevelhesse fel.

„Kanye rettenetesen dühös és frusztrált a celebvilág miatt. – mesélte egy forrás egy magazinnak. – Jay-Z-nél talán senki nem tudja jobban, milyen nehéz magadban feldolgozni, hogy állandóan a reflektorfényben vagy. Szóval Kanye ezt utálja, de Kim élete erről szól, és hát el lehet képzelni, mennyire nehéz ezt olyasvalakinek kezelni, aki rühelli a bulvármédiát.”

Jay-Z olyan jellegű tanácsokkal látta el barátját, amelyek segítségével megpróbálhatja magát lehűteni celebhelyzetekben is. Például azt, hogy ne figyeljen arra, ami körülötte történik, csak maga elé figyeljen, és inkább élvezze azt, amije van. Hiszen mindenekfelett ő most már egy apa, nyugodtnak kell tudni maradnia, hogy példával járhasson elő a gyermeke számára. Valószínűleg pont azután döntött a tanácsadás mellett Jay-Z, hogy Kanye pár napja nekirontott egy paparazzónak, és el akarta lopni a kameráját.