Katy Perry megtisztult

Katy Perry megtisztult

News

Bármekkora sztár legyen is valaki, a divat bibliája, vagyis az amerikai Vogue címlapjára felkerülni hatalmas nagy kiváltság és megtiszteltetés. És bizony stressz is. Hiszen hiába vannak szuper photoshop guruk a szerkesztőségében, minden fotóalany csodálatosnak akar mutatkozni a világhírű fotósok kamerája előtt. Katy Perry-vel is ez történt, aki a 2013-as júliusi szám arca volt, és akit a legendás fotósnő, Annie Leibowitz fényképezett. Az énekesnő most beszélt arról, hogy számára micsoda procedúra előzte meg a fotózást.

„Rengeteget készültem a fotózásra. Szabályos tisztítókúrán vettem részt. Emellett ettem egy csomó táplálékkiegészítőt és vitamint, a kávéról zöldteára váltottam, és az alkoholt is száműztem három hónapra az életemből. Nagyon szigorúan betartottam ezeket, hiszen ragyogóan akartam kinézni a Vogue címlapon. Azért ez mégiscsak valami.”

Katy valószínűleg azért izgult annyira, mert ez volt az első alkalom, hogy a divatmagazin címlaplánynak kérte. A fotók tanúsága szerint jól sikerült a tisztítókúra, úgyhogy nagyon is megérte.