Nicki Minaj nem megy férjhez

Nicki Minaj nem megy férjhez

News

Nem mondjuk, hogy meglepődtünk, de Nicki Minaj elárulta, hogy mi volt ez az egész őrület azzal, hogy Dj Khaled megkérte a kezét. A rapper egy tévéműsorban adta elő a nagyjelenetet, amely szerint nagyon szereti Nickit, és szeretné, ha az övé lenne. Mondanivalóját egy százmillió forintnál is többet érő brillgyűrűvel nyomatékosította. A tett mindenképpen nagyon gyanús volt, és persze sejthettük, hogy valamiféle reklámfogás, amelyet Nicki most be is ismert.

Csupán arról van szó, hogy egy kis hírverést akartak csinálni Dj Khaled új dalához, amely az I Wanna Be With You, azaz veled akarok lenni címre hallgat, és a minap jelent meg. A számban természetesen maga Nicki Minaj is közreműködött, Future és Rick Ross társaságában.

„Ez csak egy újabb út volt számára, hogy kifejezze, mennyire fontos neki a felvétel. – mondta Nicki. – A valóságban senki nem vette komolyan. Minden ismerősünk csak annyit mondott, hogy haha, tiszta krézi az a Khaled. Khaled kvázi a bátyám, Khaled nem komolyan csinálta a lánykérést. Csak viccelt. Engedjétek el ezt a dolgot. Nem is vonzódik hozzám, nincs belém zúgva. Olyanok vagyunk, mint a tesók.”

Nahát akkor ez is kiderült, Nicki Minaj tehát továbbra is szabad préda.Itt pedig az ominózus dal: