Adele és a szuperjacht

Adele és a szuperjacht

News

Adele ismerősei azt kotyogták el egy magazinnak, hogy az énekesnő teljesen eszement összeget, csaknem 72 millió forintnyi összeget adott ki arra, hogy vakációzni vigye a családját. Persze volt miből, hiszen ismét igen előkelő helyen végzett a Forbes magazin „leggazdagabb 30 év alatti hírességek” listáján.

„Adele imád azokra költeni, akik közel állnak a szívéhez. – mesélte a pletykafészek ismerős. – Kibérelt egy szuperjachtot, hogy azzal vigye nyaralni az egész családját. Viszi a nagynéniket, unokatesókat, mindenkit. Kb. 200 000 angol fontot költött a luxushajóra, amely tényleg igazán nagyon elegáns, bár nagyon is hivalkodó, tiszta csilli-villi.”

A jachton igazi luxusszállóhoz illő repertoár van. Pl. márványból készült koktélbár, jet ski park, jacuzzi, hogy a szinte alapfelszereltségnek számító plazmatévékről és a négy fürdőről ne is beszéljünk. Az énekesnő nem szokott hivalkodni a gazdagságával, magánéletét is lakat alatt tartja, és irtózik mindenféle sztárallűrtől. Ez azonban mégis kiszivárgott, így mindenki megnyugodhat, hogy azért Adele is tudja, hogyan kell eltapsolni a milliókat…