Rihanna és Katy újra öribarik

Rihanna és Katy újra öribarik

News

A pop aktuális hercegnői nem ellenségek, hanem nagyon is jó barátnők. Legalábbis voltak egészen addig, amíg Rihanna tavaly újra össze nem jött Chris Brownnal. Katy Perry ugyanis nagyon rosszallotta a dolgot, hiszen szerinte nem szabadott volna megbocsátani az egykori barátnőverőnek. A két énekesnő a korábbiakkal ellentétben nem is mutatkozott együtt sehol, de idén megtört a jég, úgy döntöttek, a tavalyi kis incidens nem állhat barátságuk útjába. A páros egy New York-i étteremben mutatkozott együtt először idén, ami bizonyára jól sikerült, hiszen még aznap este cuksikodó képet tett ki Rihanna az instagramjára barátnőjével. Ismerőseik szerint mindkét lány megkönnyebbült, h miután végre megbeszélték, hogy maguk mögött hagyják a múltbéli nézeteltéréseket.

„Katy és Ri nem hagyják, hogy egy kis incidens tönkretegye a abrátságukat. – mesélte egy forrás. – Igazából soha nem vesztek össze, csak eltávolodtak kissé. Katy mondott néhány elég kemény dolgot, Rihanna viszont nem kért senki segítségéből vagy véleményéből, úgy tett, mintha nem is hallotta volna.”

A bizonyos ismerős azt is elárulta egy magazinnak, hogy a két énekesnő ugyan újra „összejött”, de megesküdtek, hogy egyetlen szót sem ejtenek Chris Brownról. A két lány azóta is bandázott már együtt, Rihanna megjelent azon a party-n is, amelyet Katy új dalának megjelenése alkalmából rendeztek. Látjátok, az igaz barátság minden szerelmet túlél.