Zayn megnősül?

Zayn megnősül?

News

Zayn Malik megkérte volna Perrie Edwards kezét? A jelek erre mutatnak. Augusztus 20-án volt a One Direction This is Us-ának londoni bemutatója, ahol természetesen a bandatagok barátnői is feltűntek. Ott volt tehát Perrie Edwards, méghozzá egy egészen csinos kis brillgyűrűvel a gyűrűsujján. Azon, amelyre eljegyzéskor húzzák fel azt a bizonyos gyűrűt... Egyes brit magazinok természetesen azt állítják, hogy nekik máris beszámolt néhány ismerős arról, hogy bizony valójában lánykérés történt, méghozzá nagyon romantikusan.

„Nagyon romantikus volt. – állította az egyik állítólagos forrás. – Zayn a hétvégén tette fel a nagy kérdést, amikor végre kettesben lehettek. Jó ideje ez volt az első hétvége, amikor nyugodtan együtt voltak, hiszen mindketten turnén vannak a bandáikkal. Zayn csak a tökéletes pillanatra várt.”

A hírt még egy érintett sem erősítette meg, vagy cáfolta, úgyhogy egyelőre kezeljük némi fenntartással, de azért nagyon kíváncsiak vagyunk. Tény, hogy a pár nagyon imádja egymást, és nemrég Zayn egy Perrie-t megformáló tetkót is magára varratott, úgyhogy simán lehet, hogy hamarosan tényleg egybekelnek. Mit szóltok ehhez, csajok? Az lesz a fekete nap, mi?