A 1D jól átver

A 1D jól átver

News

Tinilányok milliói vártak erre, és végül ez a hír is befutott. A brit banda, a One Direction hamarosan saját tévéműsort kap. Harry, Louis, Zayn, Liam és Niall örömmel fogadta az ötletet, mely szerint saját show-műsoruk legyen. A fiúknak természetesen már tervei is vannak, feltétlenül egy nagyon vicces reality-t szeretnének összehozni. Olyat, mint a Nagy-Britanniában nagy sikerrel futó Beadle’s ABout című sorozat volt, amelyben gyanútlan járókelőket vontak be a show-ba rejtett kamerák segítségével.

A srácok nagyon bírják a brit Kész átverés show-kat is, és mivel elég sok sztárismerősük van, vélhetően sokan fognak áldozatul esni a vicceiknek. Louis így nyilatkozott egy brit lapnak a tervekről:

„Egy szívatós show-t akarunk csinálni, amilyenek mentek már több csatornán is. Ezek mindig nagyon viccesek, és tele vannak megvalósítható viccekkel. Szóval valami ilyesmit szeretnénk. De nem járókelőket ugratnánk be, hanem sokkal inkább celebritásokat.”

Márpedig a viccelődés és a szívatás nagyon megy a srácoknak, úgyhogy valószínűleg jó sok részt leforgatnak majd. Várjátok majd az őrült 1D show-t?