A Sugarloaf Dér Heni utódját keresi

A Sugarloaf Dér Heni utódját keresi

News

Néhány hete jelentette be a zenekar, hogy az énekesnő, Dér Heni kilép a Sugarloafból. A banda ebben a felállásban kilenc éven át zenélt együtt, és nem túlzás azt állítani, hogy Henivel teljesedett ki igazán. Ezért is volt meglepő, amikor Heni úgy döntött, mostantól fontosabb lesz a szólókarrierje.

„Életem nagyon fontos kilenc éve volt, szinte mindent tőlük tanultam, és nagyon jó volt velük együtt dolgozni, megélni a sok örömet!”, mondta az énekesnő, aki kiemelte, hogy élete legnehezebb döntésén van túl.
A bandának sok lekötött koncertje van, ezeket megpróbálják még Henivel lenyomni, hogy ne hagyják cserben a közönséget. A fiúk nem örülnek felhőtlenül Heni távozásának, de mivel semmiképpen sem akarják feloszlatni a bandát, megoldást kell találniuk.

„Úgy döntöttünk, hogy egy nagyszabású válogatást szervezünk. – mondta Tóth Szabi. – Bárki jelentkezhet, aki úgy gondolja, a zenekar frontembere lehetne. Nagyon fontos, hogy nem Dér Heni hasonmásokat keresünk, ezért is gondoltuk azt, hogy a fiúktól sem vesszük el a lehetőséget. Fontosnak tartjuk, hogy a jelentkező viszont tudjon énekelni, jól kommunikáljon és legyen kisugárzása.”

A Sugarloaf a fényképes jelentkezéseket a sugarloaf.info@gmail.com címre várja. Hajrá srácok!

https://www.facebook.com/sugarloaf.hu